1 holdet

2 holdet

TRÆNINGSTIDER FOR HOLDENE

Tirsdag

19:00 - 21:00 i Bic 1

 

Torsdag

20:30 - 22:00 i Holte hal 2

 

Holte/Rudersdal Håndbolds Herrer Senior er et holdfællesskab mellem Holte IF Håndbold og Birkerød HK. Fællesskabet er opstået for at klubberne sammen kan lave en fælles indsats, for at holde spillere igang med håndboldsporten, men også skabe et miljø hvor både eliten og bredden kan nyde deres sport. Herrerne er en gruppe mænd, som alle er interesseret i håndbold og derfor går max til den til træning, om det så er fysisk træning i styrkelokalet, løb udendørs eller med bold i hallen.

Vi har meget fokus på fysisk træning før og efter haltræning, men når vi er i hallen har vi naturligvis bold med, og den bruges både til de fælles opgaver for holdet, såsom forsvar og angrebsåbninger.

Derudover bliver spillerne naturligvis også trænet individuelt, så de kan forbedre sig, både teknisk og taktisk.

Har du lyst til at komme til prøve træning, så kontakt vores cheftræner, hans oplysninger står herunder.

Følg holdene her

Trænerteam

TRÆNER

Søren Vammen

Søren Vammen er ansvarlig for Herre seniorholdet og har tidligere trænet Holtes bedste herrehold tilbage i 1990'erne, da holdet var i toppen af landets bedste herrerække.

Søren har endvidere trænet Helsingør IF og Roar Roskilde i landets bedste herre-række og Pfadi Winterthur i Schweitz.

Efter at have været træner i børneafdelingen i Holte IF de seneste år er Søren vendt tilbage til seniorafdelingen.

Søren har været træner siden 1974.

Mail : sv@dilf.dk

Tlf : 21660290

 

TRÆNER

Jesper Christensen

Jesper Christensen kommer tilbage som seniortræner efter at have været U18 drenge træner i sidste sæson. Jesper har spillet for Holte herre senior, før han tog på eventyr i Schweiz, hvor han også blev træner. Da han kom tilbage til landet, så fortsatte han som træner i ungdomsafdelingen i Holte, og efterfølgende som træner for herre senior i divisionerne. Han har også haft en afstikker til HK 73’S herre seniorer, men er nu tilbage som herretræner i Rudersdal Håndbold

Mail : Jesperchristensen64@gmail.com

Tlf : 28119547

 

HOLDLEDER

Rene Haynes

Mail : rachaynes@youmail.dk

Tlf : 20829789