Rudersdal Håndbolds U17 Drenge er et holdfællesskab mellem Holte IF Håndbold og Birkerød HK. Fællesskabet er opstået for at klubberne sammen kan lave en fælles indsats, for at holde spillere igang med håndboldsporten, men også skabe et miljø hvor både eliten og bredden kan nyde deres sport. U17 drengene er en gruppe drenge, som alle er interesseret i håndbold og derfor går max til den til træning, om det så er fysisk træning i styrkelokalet, løb udendørs eller med bold i hallen.

Vi har meget fokus på fysisk træning før og efter haltræning, men når vi er i hallen har vi naturligvis bold med, og den bruges både til de fælles opgaver for holdet, såsom forsvar og angrebsåbninger.

Derudover bliver spillerne naturligvis også trænet individuelt, så de kan forbedre sig, både teknisk og taktisk.

Har du lyst til at komme til prøve træning, så kontakt vores cheftræner, hans oplysninger står herunder.

TRÆNINGSTIDER FOR HOLDENE

 

Følg holdene her

Trænerteam

TRÆNER

Karsten Rosted

Karsten er fra 1973, gift og bor i Slangerup. Karsten har 2 drenge på henholdsvis 12 & 13 år, hvor den ene af dem spiller håndbold på U14. Karsten har selv spillet håndbold siden han var 5 år gammel og har spillet divisionshåndbold hele sit senior liv, hvoraf 10 af dem var I Holte IF Håndbold. Karsten har de seneste år trænet HK73 Frederikssunds U12 Drenge, som indebar hele 4 hold på årgangen. Karsten er som træner meget ambitiøs og passioneret og prioritere meget af sin tid på håndbolden, hvilket også er derfor Karsten er uddannet ”Ambitiøs Ungtræner”, og videreuddanner sig indenfor DHF-regi. Vi er glade for at Karsten har valgt at være træner i vores klub til den kommende sæson og ser frem til et spændene samarbejde.

Mail : Rosted73@gmail.com

Tlf : 27842118

TRÆNER

Martin Larsen

Martin er 36 år gammel, bor i Frederikssund, er gift og har 2 drenge på 7 og 4 år.

Han har spillet håndbold siden han var 6 år, og på nær et enkelt år i Ajax har jhanspillet hele min ungdom i Roskilde.
Som senior har Martin spillet divisions håndbold i Roskilde, Tune, Himmelev og Frederiksund.
Har bl.a spillet sammen med Karsten i Frederikssund

Det er Martins første trænerjob.

Mail : Zumalarsen@gmail.com

Tlf : 26441125