Rudersdal Håndbolds U16 Drenge er et holdfællesskab mellem Holte IF Håndbold og Birkerød HK. Fællesskabet er opstået for at klubberne sammen kan lave en fælles indsats, for at holde spillere igang med håndboldsporten, men også skabe et miljø hvor både eliten og bredden kan nyde deres sport. U16 drengene er en gruppe drenge, som alle er interesseret i håndbold og derfor går max til den til træning, om det så er fysisk træning i styrkelokalet, løb udendørs eller med bold i hallen.

Vi har meget fokus på fysisk træning før og efter haltræning, men når vi er i hallen har vi naturligvis bold med, og den bruges både til de fælles opgaver for holdet, såsom forsvar og angrebsåbninger.

Derudover bliver spillerne naturligvis også trænet individuelt, så de kan forbedre sig, både teknisk og taktisk.

Har du lyst til at komme til prøve træning, så kontakt vores cheftræner, hans oplysninger står herunder.

TRÆNINGSTIDER FOR HOLDENE

Tirsdag

18:30-20:00


Torsdag

18:30-20:00


Fredag

17:30-19:00

Følg holdene her

Trænerteam

CHEFTRÆNER

Thomas Kaas

Thomas er fra 1985 og bor på Frederiksberg. Til dagligt arbejder Thomas som fysioterapeut på en klinik i Hellerup. Thomas har haft sin håndboldopdragelse i FIF, hvor han har spillet alle sine ungdomsår samt et par sæsonen som senior inden han valgte at gå trænervejen.

Igennem de sidste 10 år har Thomas trænet alle ungdomsårgange fra U10 drenge til U18 drenge i klubberne FIF, HIK, VSH 2002, Holte IF Håndbold og nu Rudersdal Håndbold. Endvidere har Thomas i 5 sæsoner fungeret som HRØ-træner på drengesiden. De sidste 4 år har Thomas fulgt vores årgang 2002 drenge, hvilket han også fortsætter med i den nye sæson, hvor de bliver U16 Drenge. Derudover har vi i Rudersdal Hånbold ansat Thomas som konsulent på drengesiden fra U10 til U14, da vi ønsker at skabe en endnu tydeligere rød tråd igennem vores afdelinger.

Mail : TKaas85@gmail.com

Tlf : 40917525

ASSISTENT TRÆNER

Marc Melms

Marc er fra 1997 og bor i Espergærde. Marc er uddannet Fysiurgisk massør, med speciale i idrætsskader fra At Work skolen på Frederiksberg. Marc har været træner siden år 2012, i første omgang i sin hjemby Espergærde. Marc har selv spillet håndbold siden han var 3 år gammel og har altid været med i 1. Division. Marc stoppede selv med at spille i 2016, for at koncentrere sig fuldt ud om hans trænergerning. Marc bruger alt sin tid på håndbolden og er derfor også altid at finde i hallen. Marc er uddannet Talenttræner hos DHF og er færdig med Divisiontræneruddannelsen. Marc har været i Holte Håndbold i 2 år, hvor han har trænet klubbens U12 Drenge, samt assisteret på U14 Drenge i Rudersdal Håndbold. Udover sit trænerjob i Rudersdal Håndbold, er Marc også HRØ træner for drenge årgang 2003.

Mail : Marcmelms@gmail.com

Tlf : 24 63 25 55

Holdleder

Charlotte Münster

 

Mail : Cm@kunde.dk

Tlf : 61246184