1 holdet

2 holdet

TRÆNINGSTIDER FOR HOLDENE

 

 

Rudersdal Håndbolds Dame Senior er et holdfællesskab mellem Holte IF Håndbold og Birkerød HK. Fællesskabet er opstået for at klubberne sammen kan lave en fælles indsats, for at holde spillere igang med håndboldsporten, men også skabe et miljø hvor både eliten og bredden kan nyde deres sport. Damerne er en gruppe kvinder, som alle er interesseret i håndbold og derfor går max til den til træning, om det så er fysisk træning i styrkelokalet, løb udendørs eller med bold i hallen.

Ruderdals damer er en meget ung senior trup, hvor den ældste er træneren på 27 år og den yngste spiller er 18 år. Vi sætter en stor dyd i, at træne godt og hårdt. Vi har en ambition om, at skabe et rigtig sundt og seriøst træningsmiljø, hvor der bliver gået stålet både i styrketræningslokalet, på løbebanen og i håndboldhallen. Derudover er vi meget bevidste om, at der altid skal være plads til et grin og et smil selvom det er hårdt.

Vi lægger rigtig meget vægt på, udvikling af egne kompetencer og brugen af dem, i det kollektive spil. Vi forsøger, at spille noget hurtigt og aggressivt håndbold både offensivt og defensivt. 

 

Hvis Rudersdal lyder interessant for dig, så tøv ikke med at kontakte en af trænerne!

Følg holdene her

Trænerteam

CHEFTRÆNER

Rasmus Ipsen

Med sine 27 år er Rasmus en relativ ung seniortræner, dog falder det i fint hak med vores unge seniortrup. Rasmus har været træner for pige ungdomshold de sidste 10-11 år, hvor han de sidste 4 sæsoner har trænet Rudersdals dygtige årgang 99/00, som han havde 2 sæsoner i ligaen med.

Rasmus har selv spillet håndbold i 20 år, og har selv været del af de forskellige talentafdelinger. Rasmus har derfor en masse personlig viden og erfaring i, hvad der skal til for, at begå sig på højt niveau.

Mail : rasmus_ipsen11@hotmail.com

Tlf : 51883124

 

ASSISTENTTRÆNER + MÅLMANDSTRÆNER

Sanne Sjøberg

Sanne har været træner igennem 20 år for forskellige hold i alle aldre og af begge køn, både i elite miljøer og bredde miljøer. I Klubber som Ishøj, Avedøre, HIK, AJAX og Furesø  har Sanne fungeret både som træner og målmandstræner på senior og ungdomshold. Derudover har Sanne gennemført alle divisionstrænerkurser samt en masse inspirationskurser.

I Rudersdal Håndbold, kommer Sanne til, at fungere som assistenttræner, men i høj grad også som målmandstræner, da det er en høj prioritering hos os, at vi giver vores dygtige målmænd en masse tid og træning.

Mail : Sannesjoberg1@gmail.com

Tlf : 40610767