1 holdet

2 holdet

TRÆNINGSTIDER FOR HOLDENE

 

 

Rudersdal Håndbolds Dame Senior er et holdfællesskab mellem Holte IF Håndbold og Birkerød HK. Fællesskabet er opstået for at klubberne sammen kan lave en fælles indsats, for at holde spillere igang med håndboldsporten, men også skabe et miljø hvor både eliten og bredden kan nyde deres sport. Damerne er en gruppe kvinder, som alle er interesseret i håndbold og derfor går max til den til træning, om det så er fysisk træning i styrkelokalet, løb udendørs eller med bold i hallen.

Ruderdals damer er en meget ung senior trup, hvor den ældste er træneren på 27 år og den yngste spiller er 18 år. Vi sætter en stor dyd i, at træne godt og hårdt. Vi har en ambition om, at skabe et rigtig sundt og seriøst træningsmiljø, hvor der bliver gået stålet både i styrketræningslokalet, på løbebanen og i håndboldhallen. Derudover er vi meget bevidste om, at der altid skal være plads til et grin og et smil selvom det er hårdt.

Vi lægger rigtig meget vægt på, udvikling af egne kompetencer og brugen af dem, i det kollektive spil. Vi forsøger, at spille noget hurtigt og aggressivt håndbold både offensivt og defensivt. 

 

Hvis Rudersdal lyder interessant for dig, så tøv ikke med at kontakte en af trænerne!

Følg holdene her

Trænerteam

Træner

Peter Olsen

Peter Olsen kommer til fra moderklubben Holte, hvor han har fuldt årgangen op fra U10 til U12 og nu træder ind i Rudersdal Håndbold sammen med pigerne. Peter har spillet divisionshåndbold, både som ungdom og senior. Efterfølgende er han blevet ungdomstræner, og er samtidig træner på NGG’s håndboldlinje.

Mail: pol@ngg.dk

Tlf: 28262563

Tlf : 51883124

 

Træner

Morten Rasmusson

Morten er 30 år, bor sammen med sin kæreste og har en lille dreng på knapt et år. Han arbejder til dagligt som skolelærer på Hundested Skole. Morten kommer fra Hillerød Håndbold, hvor han gennem de sidste 10 år har været meget vellidt og derfor varetaget mange positioner i klubben.

- Træner for U14-U19 piger i 1.div
- Træner for 3 div. damer
- Træner for 3.div. herrer
- Bestyrelsesmedlem og ungdomsformand
- Nordsjælland Håndbolds talentudvalg
Derudover har Morten gennem de sidste 4 år været tilknyttet HRØ talenttræning – videreforløb.