U18 PIGER I RUDERSDAL SØGER HELE TIDEN NYE SPILLERE!

Vi er pt. En trup på ca. 11 spillere og har i den forgangne sæson spillet i ligaen. Så det er en trup med masser af potentiale og kvalitet. På holdet bliver der lagt stor vægt på personlig udvikling, specielt taktisk og individuel forberedelse til seniortilværelsen.

Så er du født i 1999 eller 2000 og leder efter en ny klub, hvor træningsmentaliteten og kammeratskabet er i højsædet, så tøv ikke med at kontakte holdets trænere, hvis kontaktoplysninger findes længere nede på siden.  

U18 pigerne

Sponsor for U18 pigerne

 

 

PMG Stilladser A/S

 

 

 

 

Acubiz

Lighten your expenses

Rudersdal Håndbolds U18 Piger er et holdfællesskab mellem Holte IF Håndbold og Birkerød HK. Fællesskabet er opstået for at klubberne sammen kan lave en fælles indsats, for at holde spillere igang med håndboldsporten, men også skabe et miljø hvor både eliten og bredden kan nyde deres sport. U18 pigerne er en gruppe piger, som alle er interesseret i håndbold og derfor går max til den til træning, om det så er fysisk træning i styrkelokalet, løb udendørs eller med bold i hallen.

Vi har meget fokus på fysisk træning før og efter haltræning, men når vi er i hallen har vi naturligvis bold med, og den bruges både til de fælles opgaver for holdet, såsom forsvar og angrebsåbninger.

Derudover bliver spillerne naturligvis også trænet individuelt, så de kan forbedre sig, både teknisk og taktisk.

Har du lyst til at komme til prøve træning, så kontakt vores cheftræner, hans oplysninger står herunder.

TRÆNINGSTIDER FOR HOLDENE

Mandag

19:00 - 20:15 i BIC 1

 

Tirsdag

18:30 - 20:00 i Holte 1 (med u16 drengene)

 

Torsdag

18:30 - 20:00 i BIC 2

 

 

Trænerteam

CHEFTRÆNER

Rasmus Ipsen

Rasmus Ipsen er fra 1992, og har selv spillet siden han var 7 år gammel. Som ungdomspiller, tørnede Rasmus ud for barndomsklubben Holte IF Håndbold og spiller indimellem stadig når der er brug for hjælp. Rasmus har som ungdomsspiller selv erfaring fra diverse Unionshold.

Rasmus har trænet pigespillere i 6 år - Alt fra A-række hold i Holte IF Håndbold til 1. Divisionshold i Rudersdal Håndbold.

Mail: rasmus_ipsen11@hotmail.com

Tlf: 51883124

ASSISTENT OG MÅLMANDSTRÆNER

Asger Bregnhøj

Asger er fra 1995 og er bosat på Østerbro i København. Han har gennem de sidste 6 år trænet hold på pigesiden i Rudersdal, lige fra U12-U18 på alle niveauer. Han har selv spillet i sine ungdomsår som målmand for Birkerød og Rudersdal. 

 

Asger har gennemgået DHF Talenttræneruddannelse og HRØ Ungtræneruddannelse

Mail: asgerbregnhoj@yahoo.dk 

Tlf: 61720695