Rudersdal Håndbolds U189Piger er et holdfællesskab mellem Holte IF Håndbold og Birkerød HK. Fællesskabet er opstået for at klubberne sammen kan lave en fælles indsats, for at holde spillere igang med håndboldsporten, men også skabe et miljø hvor både eliten og bredden kan nyde deres sport. U19 pigerne er en gruppe piger, som alle er interesseret i håndbold og derfor går max til den til træning, om det så er fysisk træning i styrkelokalet, løb udendørs eller med bold i hallen.

Vi har meget fokus på fysisk træning før og efter haltræning, men når vi er i hallen har vi naturligvis bold med, og den bruges både til de fælles opgaver for holdet, såsom forsvar og angrebsåbninger.

Derudover bliver spillerne naturligvis også trænet individuelt, så de kan forbedre sig, både teknisk og taktisk.

Har du lyst til at komme til prøve træning, så kontakt vores cheftræner, hans oplysninger står herunder.

Trænerteam

CHEFTRÆNER

Peter Olsen

Peter Olsen kommer til fra moderklubben Holte, hvor han har fuldt årgangen op fra U10 til U12 og nu træder ind i Rudersdal Håndbold sammen med pigerne. Peter har spillet divisionshåndbold, både som ungdom og senior. Efterfølgende er han blevet ungdomstræner, og er samtidig træner på NGG’s håndboldlinje.

Mail: pol@ngg.dk

Tlf: 28262563

TRÆNER

Morten Rasmusson

Morten er 30 år, bor sammen med sin kæreste og har en lille dreng på knapt et år. Han arbejder til dagligt som skolelærer på Hundested Skole. Morten kommer fra Hillerød Håndbold, hvor han gennem de sidste 10 år har været meget vellidt og derfor varetaget mange positioner i klubben.
- Træner for U14-U19 piger i 1.div
- Træner for 3 div. damer
- Træner for 3.div. herrer
- Bestyrelsesmedlem og ungdomsformand
- Nordsjælland Håndbolds talentudvalg
Derudover har Morten gennem de sidste 4 år været tilknyttet HRØ talenttræning – videreforløb.

TRÆNER

Tobias Nielsen

Mail : Tobixboxlive@hotmail.com

Tlf : 30282571