Rudersdal Håndbolds U16 Piger er et holdfællesskab mellem Holte IF Håndbold og Birkerød HK. Fællesskabet er opstået for at klubberne sammen kan lave en fælles indsats, for at holde spillere igang med håndboldsporten, men også skabe et miljø hvor både eliten og bredden kan nyde deres sport. U16 pigerne er en gruppe piger, som alle er interesseret i håndbold og derfor går max til den til træning, om det så er fysisk træning i styrkelokalet, løb udendørs eller med bold i hallen.

Vi har meget fokus på fysisk træning før og efter haltræning, men når vi er i hallen har vi naturligvis bold med, og den bruges både til de fælles opgaver for holdet, såsom forsvar og angrebsåbninger.

Derudover bliver spillerne naturligvis også trænet individuelt, så de kan forbedre sig, både teknisk og taktisk.

Har du lyst til at komme til prøve træning, så kontakt vores cheftræner, hendes oplysninger står herunder.

TRÆNINGSTIDER FOR HOLDENE

Mandag

19:00 - 20:15 i BIC 2

 

Tirsdag

20:00 - 21:30 i Holte 1


Torsdag

17:15 - 18:45 BIC 1

Følg holdene her

Trænerteam

CHEFTRÆNER

Peter Olsen

Peter Olsen kommer til fra moderklubben Holte, hvor han har fuldt årgangen op fra U10 til U12 og nu træder ind i Rudersdal Håndbold sammen med pigerne. Peter har spillet divisionshåndbold, både som ungdom og senior. Efterfølgende er han blevet ungdomstræner, og er samtidig træner på NGG’s håndboldlinje.

Mail: pol@ngg.dk

Tlf: 28262563

TRÆNER

Tobias Nielsen

Tobias Nielsen

TRÆNER

Sebastian Højbjerre Gregersen

Sebastian er født i 1999 og har spillet håndbold siden 0. klasse.

Sebastian startede sit trænerjob i 2016.

Sebastian startede med at dyrke sporten i Birkerød Håndboldklub, og fortsatte i Rudersdal Håndbold efter Birkerøds sammenlægning men Holte IF Håndbold.

Sebastian spiller for Rudersdals U-18 Drenge.

Mail : sebthehg@hotmail.dk

Tlf : 30492807