Rudersdal Håndbolds U15 Drenge er et holdfællesskab mellem Holte IF Håndbold og Birkerød HK. Fællesskabet er opstået for at klubberne sammen kan lave en fælles indsats, for at holde spillere igang med håndboldsporten, men også skabe et miljø hvor både eliten og bredden kan nyde deres sport. U15 drengene er en gruppe drenge, som alle er interesseret i håndbold og derfor går max til den til træning, om det så er fysisk træning i styrkelokalet, løb udendørs eller med bold i hallen.

Vi har meget fokus på fysisk træning før og efter haltræning, men når vi er i hallen har vi naturligvis bold med, og den bruges både til de fælles opgaver for holdet, såsom forsvar og angrebsåbninger.

Derudover bliver spillerne naturligvis også trænet individuelt, så de kan forbedre sig, både teknisk og taktisk.

Har du lyst til at komme til prøve træning, så kontakt vores cheftræner, hans oplysninger står herunder.

TRÆNINGSTIDER FOR HOLDENE

 

Følg holdene her

Trænerteam

TRÆNER

Brian Sonne

Brian er ungdomsformand i Rudersdal håndbold, og har lang og solid erfaring indenfor trænerfaget. Herunder flere år som HRØ talenttræner. I sin aktive karrierer som håndboldspiller, var det i målet, Brian var at finde.

Mail : briansteffensen@webspeed.dk

Mobil : 40798221

 

 

TRÆNER

Daniel Hindsgaul

Daniel er fra 1998 og har spillet håndbold siden han var 10 år gammel. Daniel startede i Birkerød håndboldklub og senere hen Rudersdal, fra u 16 af, Daniel har også været et år på Oure efterskole. 

Daniel blev første gang træner i 2015 og har været det lige siden. Daniel har trænet både drenge og piger fra u 10-u 17. 

Daniel spiller selv for klubbens seniorhold. 

Mail : daniel-1998@live.dk

Mobil : 61601236

 

Holdleder:

Lone Helmark

Mail: lone_helmark@hotmail.com

Mobil. 26159418