U18 drengene 2116/17

2 holdet

Rudersdal Håndbolds U18 Drenge er et holdfællesskab mellem Holte IF Håndbold og Birkerød HK. Fællesskabet er opstået for at klubberne sammen kan lave en fælles indsats, for at holde spillere igang med håndboldsporten, men også skabe et miljø hvor både eliten og bredden kan nyde deres sport. U18 drengene er en gruppe drenge, som alle er interesseret i håndbold og derfor går max til den til træning, om det så er fysisk træning i styrkelokalet, løb udendørs eller med bold i hallen.

Vi har meget fokus på fysisk træning før og efter haltræning, men når vi er i hallen har vi naturligvis bold med, og den bruges både til de fælles opgaver for holdet, såsom forsvar og angrebsåbninger.

Derudover bliver spillerne naturligvis også trænet individuelt, så de kan forbedre sig, både teknisk og taktisk.

Har du lyst til at komme til prøve træning, så kontakt vores cheftræner, hans oplysninger står herunder.

TRÆNINGSTIDER FOR HOLDENE

Mandag

20:15 - 21:30 i BIC 1  

 

Tirsdag

18:30 - 20:00 i BIC 2 

 

Torsdag

19:00 - 20:30 i Holte 2 (med Holte HS 1)

Følg holdene her

Trænerteam

CHEFTRÆNER

Jesper Christensen

Jesper Christensen kommer tilbage til årgangen, som han var med til at give glæden ved håndbold tilbage i de små årgange. Jesper har spillet for Holte herre senior, før han tog på eventyr i Schweiz, hvor han også blev træner. Da han kom tilbage til landet, så fortsatte han som træner i ungdomsafdelingen i Holte, og efterfølgende som træner for herre senior i divisionerne. Han har haft en afstikker til Frederikssund herre senior afdelingen, men efter et års pause, er vi glade for at han har sagt ja, til at blive træner for U18 drengene i Rudersdal Håndbold

Mail : Jesperchristensen64@gmail.com

Tlf : 28119547

 

HOLDLEDER

Rene Haynes

Mail : rachaynes@youmail.dk

Tlf : 20829789